Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 44

Siste nytt

Jobbspesialist film
Hjelper folk med rus- og psykiske helseproblemer ut i jobb -En NAV-veileder bruker tre prosent av tiden sin ute hos arbeidsgivere. Vi bruker 65 prosent, sier jobbspesialist Thomas Gulbrandsen.
Ann Sissel Misund Nedberg, psykisk helse og rus, Molde kommune
Stjeler rått fra andre kommuner KS Læringsnettverk, 29.okt.. Molde kommune har en ambisjon om bedre tjenester, og på veien har de latt seg inspirere.
willy pedersen og Kathrine Skarsfjord  (1011 x 685)
Gamlefar og alkoholen Kan man nekte de middelaldrende og eldre kosestundene med alkoholen i sofakroken?
Trine Hoff
-Ikke fiks meg Forskningskonferanse. -Det er ikke nyttig å bli møtt av en «besserwisser» som skal fortelle meg hvordan jeg skal leve livet mitt.
Trond Hatling
-Lokalt psykisk helsearbeid grovt understudert Forskningskonferanse. Forskning på lokale psykiske helsetjenester, med sterk brukerinvolvering, er der trykket må legges fremover, mener NAPHA-leder Trond Hatling

I NAPHAs kunnskapsbase finner du blant annet praksiseksempler og omtale av nyttige verktøy og forskningsrapporter.

Tips fra NAPHAs kunnskapsbase

Karen-merete bruland
Begeistra psykolog i Eid kommune Karen-Merete Bruland har ei sterk tru på at faget psykologi er hjelpsomt i folk sine liv.
alene
Mange foreldre strever fremdeles etter Utøya Tre og et halvt år etter terrorhendelsen slet mange med stressrelaterte plager, og med å komme tilbake i arbeidslivet.
Digital veileder
Digital veileder for håndtering av vold i nære relasjoner Nyttig verktøy for kommuner som ønsker å utarbeide handlingsplan mot vold i nære relasjoner.