Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 43

Siste nytt

F.v. Miranda Sulejmanova, Ronny René Nielsen, Morten Brodahl, Elin Rudshaug, Monika Landsverk, Torbjørn Mohn-Haugen.
Erfaringskonsulenter får egen organisasjon Ny organisasjon. Landets over 200 erfaringskonsulenter og medforskere i psykisk helse- og rustjenestene får egen interesseorganisasjon, kalt Erfaringssentrum
musikk 15123360
Ønsker alle velkommen til temadag om musikk og psykisk helse Musikk og psykisk helse. Musikk kan hjelpe personer som sliter med den psykiske helsa og/ eller rus. Lær mer om hvordan.
F.v. avdelingsledere Jannie Rasmussen og Helen Fladset i Molde kommune, og miljøterapeut Thomas Pierce Tekse fra Hå kommune.
-Et skifte at brukeren får en så sterk stemme FIT. -Det kan være skummelt for en terapeut å få så tydelig tilbakemelding fra brukerne som man får med verktøyet FIT.
Susanne Bargmann og Scott Miller
-Opplever ikke brukeren bedring må man endre relasjonen FIT. -Resultatene for brukerne må styre veiledningen av psykisk helsearbeidere som bruker verktøyet FIT, sier Susanne Bargmann og Scott Miller.
paneldebatt
-Slik kan vi gjøre forskjellene mellom folk i Norge mindre Folkehelsekonferansen 2017. -Det kan virke som om myndighetene er bondefanget av reparasjonsmedisinen, sa lege Dag H. Rønnevik i en debatt ledet av Anne Grosvold.
ove jakobsen
-Utopia kan være en rettesnor for oss i dag Folkehelse. -Jeg er fremtidsoptimist, fordi det skjer så mye på grasrota i Norge nå, som tar vare både på kloden vår og menneskene.