Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt, uke 41 og 42, 2018

Siste nytt

Bent Høie med prisvinnere fra Asker
Asker Årets pårørendekommune 2018 -Pårørende driver livreddende arbeid for andre, og forstår ofte ikke at de selv går til grunne.
NAPHA 10 år
NAPHA feirer 10 år 10 år for psykisk helsearbeid. Inviterer til spennende dag om psykisk helsearbeid. I sal, på scene og på nett 14. februar 2019
500-lapper
Startbilde sending FERDIG mindre
18049446 glad
82 millioner til folkehelsearbeid Folkehelse. Regjeringen setter av 82 millioner kroner til Program for folkehelsearbeid i kommunene. Det er en styrking på 10 millioner kroner i 2019
susanne hagen
Fem tips til dere som jobber med folkehelse i kommunene Folkehelse. -Sosial utjevning og livsløpsperspektiv er to av temaene kommuner som ønsker å jobbe målrettet med folkehelsearbeid kan fokusere på.
Smilende mann med åpne armer
Å være raus gir glede og overskudd Så er det Verdensdagen for psykisk helse igjen, og årets tema er raushet, et ord jeg liker veldig godt.
Camilla Strøm Henriksen

Tips fra NAPHAs kunnskapsbase

F.v. Malin Skansen, Tonje Stenstad og Trine Roska
Jobber forebyggende for eldre Eldrebølgen kommer, og er en ressurs samfunnet må ta vare på. Lørenskog kommune tenker forebyggende også for de eldste.
Barcode Oslo
Tjenesteutvikling i Bydel Gamle Oslo Praksiseksempel. Bedre tjenester nærmere brukere - er et mål. Bydel Gamle Oslos utviklingssenter vil skape både nye idealer og nye arbeidsmetoder.
#1139587
rebekka ljosland
-Sparer penger når vi forebygger Folkehelse. -Det er selvsagt en bedre bruk av penger. Men det aller viktigste for meg er at vi hjelper innbyggerne våre på et tidligere tidspunkt.