Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 15, 16 og 17

Siste nytt

Bent Høie
Årets pårørendekommune - foreslå din kandidat Frem til 20. august kan du foreslå en kommune du mener jobber godt med pårørende til mennesker med psykiske eller andre helseproblemer.
Solveig Bartun Rob
-Lær heller 113 grunner til å leve Det er positivt at det er bygget høyere gjerder på broer, men hjelpen må komme LENGE før en står på broen.
hender, pride, regnbueflagget, lhbt
Levekårsrapport om skeive innvandrere anbefaler at helsetjenestene bidrar til åpenhet Forskning. Det kan være vanskelig å møte helsetjenestene som skeiv, særlig for innvandrere. Les fire tips for et mer inkluderende helsevesen.
34103635 pc
Nytt nettsted viser hva kommunene gjør i Program for folkehelsearbeid Nyhet. Lurer du på hva den tiårige satsingen Program for folkehelsearbeid konkret har ført til ute i kommunene så langt? Et nytt nettsted gir svar
A!A Alle i aktivitet - app
Ny app for sosial inkludering Sosial inkludering. Med rabatterte billetter kjøpt i en app, kan barn og unge delta på aktiviteter: Skoler, NAV og kommunen kan støtte.
Beate Brinchmann (t.v.), Åsne Aarskog, Susan Savides og Kine Nan Lium
Felles tilbud om IPS-hospitering i hele landet IPS-team i hele landet kan nå bestille hospitering fra et felles tilbud laget av fem nasjonale ressurssentre.
Beate Brinchmann (t.v.) og Lene Hellesvik Hansen
Økte fra fem til 45 IPS jobbspesialister på to år -Vi har snart nådd femårsmålet vårt på under to år. Ledelsesforankring og en klar strategi for implementering er hovedforklaringen.
sortland
Sortlandsmodellen for å unngå vold og seksuelle overgrep er nå tilgjengelig på nett Nyhet. æemæ.no er en idebank og verktøykasse for kommuner som vil forebygge vold og seksuelle overgrep
Kompetansemiljøer bærer bord sammen under innflytning
Samler kompetansemiljøer for å hindre utenforskap -Jeg tror ikke det er noen andre steder der man har denne typen samlokalisering, sier Bernt Ole Hansen i tiltaket HelseiArbeid i Bodø.