Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 38, 2020

Siste nytt

To menn som jobber på lager e.l.
-Mange uten jobb kan trenge kommunenes psykiske helsetilbud nå Arbeid og psykisk helse. Nye tall fra TV2 viser klart svekket psykisk helse blant personer som fortsatt har redusert jobb og inntekt etter koronautbruddet i vår.
Torkil Berge, psykolog
Hvordan snakke med deprimerte foreldre om barna Ny guide. -Vi gir praktiske råd for gode samtaler om et tema tjenesteutøvere ofte kvier seg for å ta opp, sier psykolog Torkil Berge.
mobbing
-Målet er nulltoleranse for mobbing her på stedet Nyhet. I Tana jobber man for å gjøre kommunen helt mobbefri. Det startet med barna, men nå er også voksne en målgruppe.
Bli-involert.no
Nytt nettsted for å bli god på brukerinvolvering Aktuelle nettsteder. Kunnskap- og kompetansesentre skal involvere brukerne direkte i sitt arbeid. Nå får sentrene et verktøy med tips og råd til hjelp.
tobias tana
Foreldre kan gjøre mye for å hindre mobbing og ensomhet Inkludering. I et nytt prosjekt i Tana er foreldre sentrale i arbeidet for å gi ungdommene gode møteplasser og forebygge utenforskap
sofie bjørnå
FACT tar sats i Finnmark FACT. –Finnmark er en hvit flekk på kartet når det gjelder FACT, sier Sofie Bjørnå. –Det vil vi gjøre noe med.