Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 5, 6 og 7, 2021

Siste nytt

Opptak Et sted å bo - webkonferanse om boligsosialt arbeid. Sendt fra NAPHAs studio
Et sted å bo - webkonferanse om boligsosialt arbeid - første dag Opptak Et sted å bo 2.-3. mars. Opptakene fra digital fag- og forskningskonferanse er klare!
To damer jobber sammen
Søk tilskudd til ACT- og FACT-team Nyheter. Nå kan kommuner og helseforetak søke om tilskudd til ACT- og FACT-team.
mann, voksen, snakker i telefon, pc, ved vindu, glad
Faglig rådgiver - midlertidig stilling med mulighet for forlengelse Ledig stilling. Er du engasjert og faglig oppdatert, og ønsker å videreutvikle psykisk helsearbeid i kommunene?
sju samhandling
Sju prinsipper i et helhetlig tjenestetilbud Samhandling. Forståelsen av hva som kjennetegner et helhetlig tjenestetilbud blir viktig for skape dette gjennom pakkeforløp og de nye helsefelleskapene.
jente, kveld, alene, gate, lue, ung
Oppsøker unge med forsterket RPH-team under pandemien Prakseksempel - koronakrisen. Spesialiserer seg på unge og unge voksne
Mann ligger på benk ute
– Bostedsløse er blant de mest marginaliserte i samfunnet – I et så rikt og ressurssterkt samfunn som Norge har vi en dyp forpliktelse overfor de som har vært lengst uten bolig, sier Ulfrstad.
Svein Øverland
12 råd for hvordan du kan håndtere voldshendelser På WEBROP 2021 snakket psykolog Svein Øverland om hvordan voldshendelser, som involverer personer med rus og psykisk lidelse, kan håndteres.
Mann oppfører seg truende mot kvinne