Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 25, 2021

Siste nytt

Britt Arntsen
Eneste psykiater, men ikke alene ACT- og FACT-team. – Det å jobbe som jeg gjør i FACT Lofoten, det var utgangspunktet for at jeg valgte å bli psykiater, sier Arntsen, psykiater i FACT Lofoten.
Forsiden på utredningen om FACT Ung
Utredningen om FACT Ung er levert til Helsedirektoratet FACT Ung. – Vi håper utredningen kan bidra til å etablere et fullverdig og effektivt tilbud til målgruppen, sier Trond Hatling.
Bent Høie mottok FAFO-rapport om opptrappingsplanen for rusfeltet
Ny FAFO-rapport legger føringer for videre arbeid på rusfeltet Nyhet. 2600 flere årsverk og mer brukerinnflytelse er blant hovedfunnene i FAFOs sluttrapport om opptrappingsplanen for rusfeltet
Øystein Endresen
– Tar vi oss ordentlig tid til å høre på svaret?  Recovery. – Kronspørsmålet: “Hva er viktig for deg?” det har vi lært oss, men er vi til stede og oppmerksom på hva det er vi får til svar?
smiley
Skap jobbkultur som generer positiv energi og reduserer stress Arbeidsmiljø. Et godt psykososialt arbeidsmiljø må gjenskapes hele tiden. Og det må være lov å være litt uenig.
Nettstedet rusogvolg.no forside
Nytt nettsted for å utvikle kompetanse på rus og vold Aktuelle nettsteder. Tilbyr dere integrert behandling av rus og vold? Helsemyndighetene anbefaler det og har satset på nytt kunnskapstiltak!
Anne-Karin Jæger
Fra mørke til soloppgang Brukererfaring. Jeg skriver min historie ut fra recovery-erfaringer, eller som jeg vil kalle det: «få tilbake håpet og troen på en god hverdag».