Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 40, 2021

Siste nytt

Løv i hånden
Psykisk helse i lokalsamfunnet – følg opp! Kronikk. – Følg opp som medborger og bygg romslige og rause lokalsamfunn. Det er anbefalingen fra Cathrine Fredriken Moe, Siv Grav og Arve Almvik.
Karoline Heggøy i Frisklivssentralen Bergen og Berit Kleppe, enhetsleder i Rask psykisk helsehjelp Bergen
Skaper samhandling gjennom Verdensdagen Nyhet. Rask psykisk helsehjelp og Frisklivssentralen i Bergen kom tettere sammen gjennom å markere Verdensdagen.
Harald Victor Hove, leder av Høyres bystyregruppe i Bergen i samtale med Anita Paasche i RPH Bergen under markering av Verdensdagen 6.10.2021
Deltakerhistorier viktige for å nå ut Praksiseksempel. Medieomtale har vært en nøkkel for å nå ut til befolkningen for Rask psykisk helsehjelp i Bergen.
Anne BG Fjelnseth (3991 x 2623)
NAPHA på internasjonal Housing First-konferanse: - Nettverksarbeid er gull Internasjonalt arbeid. Anne B. G. Fjelnseth fortalte om fordeler med å jobbe i nettverk på den fjerde internasjonale Housing First-konferansen i går.
Kenneth Ledang
Vi vil, men får det ikke til Kommentar. Kenneth Ledang, seniorrådgiver hos Statsforvalteren i Trøndelag, mener at det er verdt å støtte opp under utprøvelsen av helsefellesskapene.