Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 5, 2022

Siste nytt

Vigdis Holm
Gode levekår der du bor – uavhengig av hvilken familie du vokser opp i NAPHA-konferansen 2022. Det er visjonen til organisasjonen Sunne kommuner – Verdens helseorganisasjon sitt norske nettverk.
Dame smiler og titter på dataskjermen
Velkommen til ACT/FACT-webinarer i vår  Nyhet. Ønsker du å lære mer om ACT/FACT – også på tvers av de skandinaviske landegrensene? Da har du sjansen nå. 
Illustrasjonsfoto: pårørende, www.colourbox.com
Lyser ut tilskudd til arbeid for pårørende med krevende omsorgsoppgaver Nyhet. Det er nå mulig å søke på to forskjellige tilskudd til pårørendearbeid, ett for kommuner og ett for frivillige organisasjoner.
Kristoffer Johansen og Marte Klevstad
– FACT-samarbeidet er et gode for de kommunale tjenestene Praksiseksempel. Det sier leder for Avdeling psykisk helse og rus, Kristoffer Johansen, og fagutviklingssykepleier i Vestvågøy kommune, Marte Klevstad.
En dame gråter
Sjokkert over hvor store lidelser vi aksepterer Debattinnlegg. Psykisk helsevern i Norge er en sveitserost med gode intensjoner, skriver Per Anders Torvik Langerød i dette debattinnlegget.
stian reinertsen
Sjekk ut NAPHAS nye temaside om kommunale kunnskapskilder Verktøy. Planlegger din kommune nye psykisk helse- og rustiltak? Brukerplan, folkehelseprofilene og IS 24/8 gir klare fakta på bordet
kongo
Sandnes kommune arrangerer kurs i selvhevdelse for kvinner med minoritetsbakgrunn Praksiseksempel. - Vi har mye god dramatisering, morsomme roller og «lott og løye», sier Eli Bentsen fra mestringsenheten
COLOURBOX46272695
Bli enda bedre på boligsosialt arbeid Tips og råd. Hjelperne må tenke helhetlig på det brukerne trenger hjelp til. Aktivitet, arbeid, relasjoner og økonomi er viktige stikkord