At Helsepartiet er et nystartet parti som stiller til stortingsvalg i 18 av 19 fylker?

At Helsepartiet er stiftet på bakgrunn av et opprør fra helsepersonell, pasienter og pårørende, for å prøve å nå opp politisk, når vi ikke når opp innen vårt eget helsesystem?

At vi i Helsepartiet vil ikke sitte å se på den todelingen av helsevesenet som skjer i dag, der de som har penger kan kjøpe seg tjenester og behandling privat, mens alle andre er henvist til et offentlig helsevesen som presses mer og mer, der økonomene har bidratt til at vi skal TJENE på at folk er syke, vi skal SPARE hos dem på «gulvet» og så KASTES det penger etter KONSULENTENE, og der det FORVENTES at helsepersonellet skal springe enda fortere, gjøre enda mere, strekke seg lengre, springe med full blære og sulten mage, alt for å dekke over for pasienter og pårørende hvor knagert det faktisk kan være. Knagert på personell, kurs, oppgradering, utstyr og ressurser, toppet med nedslitte lokaler, tungvinte løsninger og manglende ledelsesforståelse.

At vi i Helsepartiet vil ha BORT foretaksmodellen, vi vil ha stedlig ledelse og nærhet mellom beslutningstaker og brukere.

At vi i Helsepartiet vil at TENNER skal være en del av KROPPEN, vi vil ha egenandel på lik linje med annen behandling i helsevesenet.

At vi i Helsepartiet vil ha ØKT satsing på rehabilitering! God rehabilitering gir økt livslyst, livsglede og selvstendighet. Hvordan kan nasjonen NORGE være bekjent av at vi lar unge fysisk eller psykisk handicappede flytte på aldershjem i manko på noe annet tilbud?

At vi i Helsepartiet ser hvilken kamp mange må kjempe for å få gjennom sine rettigheter i NAV. Hvorfor er det slik at mange pasienter og pårørende opplever påkjenningen med å få gehør og forståelse hos NAV som STØRRE enn det de sliter med av sykdom og problemer?

At vi i Helsepartiet ønsker et bedre varslervern! Varslere som tør å si fra, skal ikke bli stående alene slik mange opplever det i dag. De skal heller ikke bli straffet, men verdsatt.

At vi i Helsepartiet ser at det er helse i det meste - helse i å beholde fødeavdelinger, lokalsykehus, politi, forsvar, barnehager og skoler. Nedleggelser, sammenslåinger, omorganiseringer x flere, «tvangsflytting» av personell- bidrar til uhelse - usikkerhet, stress og ødeleggelse av lokalsamfunn.

At vi i Helsepartiet vet vi er små og nye, men en plass må man begynne! Vi trenger DIN stemme for å bli hørt, DIN stemme for å nå frem i systemet. Vi trenger DIN tillit for at vi skal kunne få presse på og si; NÅ ER DET NOK! Vi kan ikke sitte å se på at de svakeste gruppene ikke får det tilbudet de har krav på. Vi kan ikke sitte å se på at pasienter og pårørende ikke får den beste behandlingen som finns!

Vi har penger i Norge, vi har bare manglet politisk vilje til å bli verdens beste helsevesen!

I disse valgkamptider sitter pengene og valgflesket løst hos de store partiene.

Gi oss, Helsepartiet, tillit, slik av vi kan bli din STEMME som sier fra og PASSER på.

Vi kommer ikke til å la dem glemme alle lovnader etter valget. SÅ STEM HELSEPARTIET!