Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 7

Siste nytt

Kompetansegruppe musikkterapi FACT Gamle Oslo
Populært med musikkterapi i FACT-team Brukere av musikkterapi i FACT-teamet i bydel Gamle Oslo hadde i fjor et oppmøte på 94 prosent.
thumb8470
Nye pakkeforløp innen psykisk helse tema i NAPHAs jubileumsdebatt På NAPHA-tv 14. februar debatteres konsekvenser og utfordringer for samarbeidet mellom tjenestene.
fact rana
Nytt FACT-team på gang i Nordland -Vi ser at vi må være tålmodig. Med disse brukerne tar ting tid, sier Ane-Martha Tamnes Hansgård og Lill Esther Nilsen i Rana kommune.

Tips fra NAPHAs kunnskapsbase

Jubileumssending NAPHA 10 år - programledere Arve og Siri
NAPHA 10 år - se hele sendingen Torsdag 14. februar streamet vi jubileumsseminaret Vi heier på kommunene - live. Her kan du se hele sendingen i opptak. Sendingen er delt i fire, og nederst i høyre hjørnet er hver del igjen delt inn i kapitler.
Smaken av Toscana - spillefilm
En smak av Toscana og Recovery 13. februar presenterer NAPHA kinofilm i recovery-ånd på Cinemateket i Trondheim. Dette blir den første av en serie filmer, og en lun oppladning til jubileumskonferanse.
COLOURBOX26918852
Fire veier til Housing First - Mange av våre brukere sier det er ikke lett å finne noe å fylle tiden med, etter at de har fått et hjem, sier Housing First-arbeidere i storbyen Brussel.