Robbie Williams:

- Jeg liker ikke meg selv spesielt godt

Popstjernen sliter med dårlig selvtillit og lav selvfølelse.

SUPERSTJERNE SOM SLITER: Den karismatiske popstjernen Robbie Williams åpner seg om sitt dårlige selvbilde. Her med kona Ayda Williams. Foto: NTB Scanpix
SUPERSTJERNE SOM SLITER: Den karismatiske popstjernen Robbie Williams åpner seg om sitt dårlige selvbilde. Her med kona Ayda Williams. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Til tross for sin suksessrike artistkarriere, så har Robbie Williams (45) aldri lagt skjul på at han har slitt personlig, både psykisk og med rusavhengighet.

- Jeg har en sykdom som ønsker å ta livet av meg, og den sitter inni hodet mitt. Jeg er på vakt hele tiden. Noen ganger blir jeg overrumplet av det, noen ganger bruker jeg det som et verktøy på scenen, fortalte han til The Sun i fjor vår.

Det var gjennom boybandet Take That at Robbie og resten av gruppa ble verdensstjerner på 90-tallet, og i etterkant har han også gjort det stort som soloartist.

Nå avslører den britiske sjarmøren at han kan takke sin dårlige selvtillit for berømmelsen.

- Forbannelsen er en velsignelse, for det er den manglende selvtilliten og den lave selvfølelsen min som har fått meg til å fortsette. Jeg er her fordi jeg ikke liker meg selv spesielt godt, forklarer han i podcasten «Wellness That Works», ifølge Contact Music, og fortsetter:

- Det er sannheten om hva som foregår inne i hodet mitt. Jeg liker ikke meg selv så godt og jeg føler meg ukomfortabel i min egen kropp. Og det var dette som fikk meg til å gå på scenen og bli den «la meg underholde deg»-fyren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.