Koordinator, du er viktig!

Koordinator, du er viktig!

Publisert: 24. april 2014.   Endret: 03. januar 2024

I Namdalen styrkes rollen nå med tre dager på skolebenken. Pilotprosjektet vurderes videreført, for koordinatorfunksjonen er viktig for å kunne gi et helhetlig tilbud av helse-, omsorg og sosialtjenester.

Gruppebilde Bindal

TOMMELEN OPP for dyktige gode koordinator. 25 helsearbeidere diskuterte utfordringer og ga hverandre inspirasjon på koordinatorskole i Bindal.

TOMMELEN OPP for dyktige gode...
Samhandlingsprosjektet i Nord-Trøndelag

Samhandlingsprosjektet i Nord-TrøndelagProsjektgruppen, som vant pris for beste posterpresentasjon på NAPHAs konferanse om samhandling i fjor, har fått til mye annet også: Selhjelpsplan, bedre henvisninger , bedre samarbeidsavtale, fokus på pårørende og på helhetlige pasientforløp, felles introduksjonsprogram for nytilsatte, dialogmøter og dialogkonferanser.

Les mer om Samhandlingsprosjektet i Nord-Trøndelag i heftet Ni suksesshistorier - samhandling om psykisk helse. (Kan lastes ned her).

 

 

Koordinatorskole

Pilotprosjekt med tre dagssamlinger spredt over et halv år.

  • Nærøy, høsten 2013
  • Bindal, 6. februar, 2014 
  • Rørvik 15. mai, 2014

Dekker alle fagfelt og brukere, ikke bare psykisk helse.

Det legges opp til en videreføring for de andre kommunene i Namdalen, men det blir først avklart når evalueringsrapporten foreligger og denne er blitt behandlet av en styringsgruppe i  juni 2014.

Koordinatorskolen dekker alle fagfelt og brukere, ikke bare psykisk helse.

 

Mer om

samhandling reportasjer trøndelag nærøy leka rørvik bindal vikna

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen