Skriv og del

NAPHA oppmuntrer fagfolk, brukere og forskere til å dele erfaringer og kunnskap om psykisk helsearbeid.

Skrivekurs, dame, skriver,

Funksjonen Skriv artikkel og del kan du bare bruke i desktop-versjonen av napha.no, ikke på mobil og nettbrett.

Merk at vi tar alle tekster til gjennomsyn før publisering på Napha.no. Send oss en mail når du mener din artikkel er klar til publisering fra din side: 

ragnhild.karlsen@napha.no eller turid.m.olso@samforsk.no

Vi forbeholder oss retten til å redigere, først og fremst for å gjøre presentasjonen av stoffet lett tilgjengelig for leserne. Vi hjelper deg gjerne frem til publisering. Formålet er at du skal lykkes i å dele nyttig erfaring og kunnskap om psykisk helsearbeid. Vi ønsker å stimulere til dokumentasjon av praksis, faglig diskusjon og spredning av erfaring og kunnskap. Ta kontakt om du har spørsmål!

Du er selv juridisk og etisk ansvarlig for innholdet i dine egne innlegg.

Redaksjonen leser alle innlegg før publisering. Vi gjør en etisk, juridisk og kvalitetsmessig vurdering. Vi vurderer også om det er aktuelt å løfte det du har skrevet frem som spesielt aktuelt på nettstedet og/eller om vi skal viderepublisere innlegget på Naphas facebookside. 

Siden 2010 har mer enn 100 fagfolk, forskere og brukere publisert artikler på Napha.no (tidligere Psykiskhelsearbeid.no). Noen gjennom NAPHAs skrivekurs. Stadig flere tar initiativ til å dele. Nå har du muligheten.