Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 46

Les om Lørenskog, som oppnår gode resultater med Rask psykisk helsearbeid, og mye annet spennende stoff i denne ukas nyhetsbrev fra napha.no.

Siste nytt

Redaktør
Søker ny redaktør Nyhet. Frem til 13. desember kan interesserte søke jobben som ny redaktør i Tidsskrift for psykisk helsearbeid.
COLOURBOX532839 people
Boliger til flyktninger og andre vanskeligstilte - nasjonal konferanse Stor lederkonferanse. Hvordan bosette og skaffe boliger i kommunene? Nasjonal boligsosial konferanse for kommunene.
COLOURBOX1245695
-Bolig først - det handler om verdighet Stor lederkonferanse. Mennesker med langvarige rus- og eller psykiske helseproblemer har det vanskeligst på boligmarkedet
Look to Lørenskog
Gode resultater for Rask psykisk helsehjelp i Lørenskog Nyhet. 95 prosent av brukerne av Rask psykisk helsehjelp i Lørenskog ville anbefalt tilbudet til andre, viser nye tall.
Vidar Bjørn
Pensjonist sulten på mer kunnskap Intervju. Vidar Bjørn har formidlet refleksjoner rundt RoP-arbeid i en fri og personlig form.
Forbedringsteamet i Askøy kommune, KS Læringsnettverk 2015
Lager nettsider for å styrke samhandling KS Læringsnettverk Oslo. I Askøy skal alle partene i rus- og psykisk helse dele mye mer informasjon med hverandre enn før.

Tips fra NAPHAs kunnskapsbase

Alternativ tekst
-RoP-arbeid kan sammenlignes med musikk Legeprofesjonen dominerer helsevesenet, slik at legers tenkemåte lett blir hele helsevesenets logikk, sier Vidar Bjørn.
203
Musikk - Et terapeutisk verktøy? Det kan være nyttig å bruke musikkaktivitet som arena for nettverksarbeid i kommunal psykisk helsetjeneste. Musikk er et verktøy for samh...
Odd Volden 4
Ingen kommer utenom musikken Forsvant musikkterapeutene sammen med ergoterapeutene under nedbyggingen av institusjonene? Hvor er de i så fall nå, spør Odd Volden i de...