Fyll dagene - Trondheim

Fysisk Samling
Fyll dagene er en nasjonal dugnad for å få folk i sårbar livsfase ut i aktivitet og inn i et fellesskap. Det er en arbeid- og aktivitetsmesse som tilbyr en oversikt over tilbud og aktiviteter for personer med utfordringer innen psykisk helse og/eller rus. Oversikten skal også være til hjelp for pårørende, ansatte og andre interesserte.
Dette lærer du om

Dette er en nasjonal dugnad og for at så mange som mulig skal finne seg nye tilbud er vi avhengig av at alle bidrar til å informere om messen.

Hjelp oss å spre det glade budskap slik at flest mulig får muligheten til å finne noe de ønsker å fylle dagene sine med! Inviter pasienter, brukere, pårørende, ansatte, fagpersoner og politikkere.

Det vil bli lagt ut en oversikt over hvem som stiller med stand i forkant av messen, meld deg på innen fristen for å bli med på listen. Vi håper at så mange som mulig kan være med å bidra, dette er en unik mulighet til å nå ut til brukergruppen og bli kjent med andre tilbud som finnes. Endelig har vi igjen muligheten til å vise det mangfoldet av tilbud som finnes i Trondheim og omegn. 

Her finner du/dere en plakat som kan skrives ut og henges opp/sendes ut, og en liste over hvem som er invitert. Gi beskjed om det er andre dere tenker burde inviteres. 

Informasjon for dere som ønsker å stille med stand under messen:

Vi stiller med 1 bord og 2 stoler til hver organisasjon, trenger dere flere må dette dekkes selv. Gi beskjed på forhånd slik at vi kan booke for dere.

I 2023 var det 43 stander i hallen med mellom 500-600 besøkende, i år har vi nesten 90 organisasjoner/tiltak som inviteres til å stille med stand. Det vil være mulighet for å kjøpe seg lunsj i vrimlearealet utenfor hallen, gratis kaffe serverer vi inne på messen.

Opprigging vil skje mellom 10.00 og 11.00, her har alle ansvar for egen stand. Lokalet skal være ryddet og klart til kl. 15.00. 

 • tirsdag
  1. Okt
  Kl: 11:00 - 14:00
  Sted: Trondheim spektrum
 • Arrangør
  FYLL DAGENE Trondheim og A-Larm
 • Målgrupper
  Folk som mottar hjelp fra psykisk helse- og rustjenestene, pårørende, ansatte og andre interesserte.

Praktisk informasjon

Kontakt

Ved eventuelle spørsmål eller informasjon om organisasjoner dere mener burde inviteres, kontakt Linn Therese Anzjøn Dahl på tlf 48204307 eller fylldagenetrheim@outlook.com

Facebook: Fyll Dagene Trondheim | Facebook 

Nettside: Home | FYLL DAGENE