Viktig med drømmer og mål

Viktig med drømmer og mål

Nettverk i Nord-Trøndelag / Publisert: 24. november 2016.   Endret: 24. november 2016

Livredning spiller en rolle på flere måter for Berit Østborg. Hun er erfaringskonsulent innen psykisk helse i Levanger, og trener redningshund på fritiden.

Berit Østberg,erfaringskonsulent, (foran) og Gunnhild Bjørnes, psykisk helsearbeider (bak) i Levanger kommunene (2)

LIVREDNING OG BEDRING: -Jeg har alltid vært kjempeglad i hunder og friluftsliv, forteller erfaringskonsulent Berit Østberg (foran) som mener det er en nøkkel til bedring å sette seg nye mål. Gunnhild Bjørnes (bak) fra Levanger kommune er blant hjelperne som ser muligheter som den enkelte kan strekke seg mot.

LIVREDNING OG BEDRING: -Jeg&n...
Kompetanseutvikling og nettverk innen rus og psykisk helse i Nord-Trøndelag 2016

Nettverkssamling i Steinkjer 23.-24. november 2016.

Nettverkssamlingen er arrangert i samarbeid mellom Kompetansesenter rus Midt-Norge (Korus Midt), Mental Helse, Alle kan, KBT Midt-Norge og NAPHA.

113 deltakere fra rus- og psykisk helsearbeid i kommunene Stjørdal, Verdal, Levanger, Steinkjer, Frosta, Grong, Høylandet, Inderøy, Leksvik, Lierne, Midtre Namdal, Namdalseid, Namsos, Nærøy, Overhalla, Røyrvik, samt representanter fra bruker- og pårørendeorganisasjoner i området, og  fra kompetansesentrene.  

 

Losen i Levanger

Rehabiliteringstilbud organisert under Psykisk helse og oppfølgingstjenesten i Levanger kommune. 

For voksne over 18 år som har utfordringer innen psykisk helse/og ettervern rus, men er i en aktiv og målrettetrehabiliteringsprosess, og har behov for støtte/oppfølging i sin videre tilfriskning. Det er en forutsetning at deltakere på Losen må være motiverte for å jobbe aktivt med sine utfordringer. '

Losen samarbeider med andre kommunale tjenester, frivillige lag og foreninger.

  • Åpent to dager pr uke.
  • Det gis vedtak på tilbudet.
  • Tilbudet er gratis

 

 

DELTAKERNE i Syng deg friskere-koret har også utfordret egne grenser, satt seg mål og fulgt en drøm underveis. Her under musikalsk ledelse av Grethe Daling sang de nydelige for nettverket i Nord-Trøndelag, og dro med seg salen på et av refrengene.

Mer om

brukerkunnskap erfaringskonsulenter brukermedvirkning nyheter recovery nord-trøndelag

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen