Tar ansvaret av barnas skuldre

Tar ansvaret av barnas skuldre

Publisert: 09. april 2014

Barn som deltar i gruppetilbudet "Styrket mestring i livet" (SMIL) ser at de ikke er alene om å ha foreldre med psykiske lidelser og rusproblemer, og at foreldrenes sykdom eller vansker ikke er deres skyld. Det viser en ny SINTEF-rapport.

F.v. Assisterende avdelingsleder i Abup Iris Anette Olsen, erfaringskonsulent Iris Dahle og Per Øyvind Lindgren fra Kristiansand kommune.
FORNØYD MED SMIL-EVALUERING: F.v. Assisterende avdelingsleder i Abup ved Sørlandet sykehus, Iris Anette Olsen, erfaringskonsulent Iris Dahle og Per Øyvind Lindgren fra Kristiansand kommune. FOTO: Johanne Tunaal-Larsen/Abup.
FORNØYD MED SMIL-EVALUERING: ...
SMIL - ET TILBUD TIL BARN
  • SMIL er et psykopedagogisk gruppebasert tilbud rettet mot barn og unge som har foreldre med psykiske og/eller rusrelaterte helseutfordringer, samt deres familier.
  • SMIL står for "Styrket mestring i livet", og er et prosjekt i regi av Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH).
  • Tilbudet gis flere steder i landet av ulike lærings- og mestringstjenester, i samarbeid med fagpersoner fra både psykisk helsevern, kommuner og brukerrepresentanter.

Mer om

nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen