Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-Nytt uke 8, 2017

Siste nytt

Ungdom som avbryter videregående får ikke god nok oppfølging
Ikke god nok oppfølging av ungdom som avbryter videregående Oppfølging av ungdom. Anne Fikkan fra Riksrevisjonen forklarer hva de avdekket i sin undersøkelse
Morten Brodahl, erfaringskonsulent
Hvem skal jeg være lojal mot - og hvorfor? Kronikk. Erfaringskonsulent Morten Brodahl vil ha debatt om lojalitet. Han ønsker å løfte takhøyden innenfor rus- og psykisk helsetjenestene.
Dame som går opp trapp
Ble tilbudt uføretrygd da jeg var 32 Blogg. En artikkel om demotiverende ledelse fikk meg her om dagen til å tenke på da jeg som topp motivert 32-åring ble tilbudt uføretrygd.

Tips fra NAPHAs kunnskapsbase

5681782 fyrtårn
Den første europeiske Housing First- guiden Nettbasert guide. Guiden har eksempler fra Housing First-arbeidet i ulike europeiske land. Alle med en interesse for Housing First vil kunne ha nytte av den
I fellesskap for endring: Håndbok i klient- og resultatstyrt praksis
I fellesskap for endring - håndbok Faglitteratur. Håndbok i klient- og resultatstyrt praksis - anbefales også for FIT
8455047 hus
Fidelity-skalaen kvalitetssikrer Housing First Verktøy. Den nyttige skalaen kan brukes både til evaluering og forskning
hus 6035306
Boligområde endret karakter etter innspill fra beboerne Forskningsrapporter. Før ble boligområdet i Kristiansund betraktet som en ghetto.
Tenke økonomisk og strategisk ved ansettelse av psykolog i kommunen
En del av den langsiktige tenkningen Psykologer i kommunene. Snakk med kommuner som ligner din egen og som har ansatt psykolog. Hva gjorde de som var lurt?