Samler aktiviteter i fem kommuner på felles nettsted

Samler aktiviteter i fem kommuner på felles nettsted

Nyhet / Publisert: 29. oktober 2021.   Endret: 29. oktober 2021

Barn, unge, voksne og eldre som bor i Frosta, Selbu, Tydal, Stjørdal og Meråker kan nå enkelt finne aktiviteter å være med på på nettstedet varmed.no

Jørgensen

AKTUELT: -Vi vil sette medvirkning i system, og gjøre fritidsarenaer mer synlige, sier Kari Jørgensen, folkehelsekoordinator og prosjektleder i VærMed. (FOTO: Anne Kristiansen Rønning/ NAPHA)

AKTUELT: -Vi vil sette medvir...
Folkehelsekonferansen 2021
  • Arrangeres i Trondheim 28. og 29. oktober, i samarbeid med Trondheim kommune, Trøndelag fylkeskommune, NTNU og Folkehelseinstituttet. 27. oktober arrangeres for-konferanser.
  • Årets tema: Klima og bærekraftig folkehelsearbeid
  • Målgruppe: Helsepersonell, offentlig ansatte, politikere, studenter, forskere, frivillige og andre med interesse for folks helse, trivsel og levekår.
  • Er et årlig arrangement i regi av Folkehelseforeningen. Den er den største av sitt slag i Norge og en viktig møteplass for alle som er engasjert i folkehelse.
Værnesregionen

Er et interkommunalt regionssamarbeid som omfatter kommunene Frosta, Meråker, Stjørdal, Malvik, Selbu og Tydal i Trøndelag. Området tilsvarer grovt sett dalførene Stjørdalen og Neadalen, og de samarbeidende kommunene har til sammen nærmere 45 000 innbyggere. 

KILDE: Wikipedia

Mer om

helsefremming.og.forebygging folkehelse inkludering samskaping

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen