Hun leder de tøffeste av de tøffe

Hun leder de tøffeste av de tøffe

NAPHA-konferansen 2022 / Publisert: 10. februar 2022.   Endret: 03. januar 2024

Linda Øye driver virksomheten «Fra offer til kriger» på Jæren, der hun blant annet er daglig leder for bedriftens fem ansatte og veileder for 18 «krigere». Hun kommer til NAPHA-konferansen i Trondheim 1. og 2. mars, der hun skal fortelle mer om krigerne og hvordan de jobber.

Linda øye og kafeen Meir enn ei skjeva på Bryne. Foto: Privat/Fra offer til kriger

KOMMER: Gründer og sosial entreprenør Linda Øye driver «Fra offer til kriger» på Jæren sammen med fem medarbeidere. Hun kommer til NAPHA-konferansen 1. og 2. mars i Trondheim for å fortelle mer om dette. Konferansen er både fysisk og streames digitalt. (FOTO: Privat/Fra offer til kriger)

KOMMER: Gründer og sosia...
NAPHA-konferansen 2022

NAPHA-konferansen 2022 «Meningsfull hverdag» går av stabelen 1. og 2. mars på Thon Hotell Prinsen i Trondheim. Konferansen streames i sin helhet på napha.no. Vi har booket 17 foredragsholdere fra hele landet, med bakgrunn fra forskning, fag- og erfaringsfeltet.

Klikk her for å lese mer og melde deg på.

Fristen for fysisk deltakelse på konferansen er 13. februar. Fristen for å følge konferansen digitalt er satt til 24. februar, men du kan uansett klikke deg inn og se konferansen 1. og 2. mars på vår hjemmeside.

Mer om

praksiseksempler meningsfull.hverdag arbeid.og.psykisk.helse recovery jæren rogaland

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen