Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 18, 2023

Siste nytt

Prisutdelingen
Forskningsartikkel om erfaringer med tvunget psykisk helsevern uten døgnopphold kåret til årets forskningsartikkel  Forskning. Prisen ble utdelt av Norsk Sykepleier Forbunds faggruppe for sykepleiere innen psykisk helse og rus på forbundets nasjonale konferanse.
Trond Aarre
– Jeg tror det er mer enn nok ressurser i helsetjenesten hvis vi bare brukte de på rett vis Debatt. – Hvis vi skal holde fast på at vi ikke får så mange flere ansatte i tjenestene, så er det viktig hvor de vi har faktisk bør arbeide.
hus7
Mange godbiter for Housing First- interesserte i tida framover    Nyhet. Det blir samlinger og konferanse, og NAPHA tilbyr film og workshop, sammen med Baldurfilm. 
nordiske flagg
Ny allianse er opprettet for å bekjempe bostedsløshet i Norden Nyhet. Det nye, nordiske nettverket The Nordic Homelessness Alliance fokuserer på bostedsløshet og boligsosialt arbeid
dig port2
Kommunale data om psykisk helse og rus har nå kommet inn på åpen nettportal Nyhet. Nå kan du finne nyttige data innen psykisk helse og rus fra din kommune på ressursportal.no.