– Man må jobbe systematisk for å få opptrappingsmidler over i varig drift

– Man må jobbe systematisk for å få opptrappingsmidler over i varig drift

Praksiseksempel / Publisert: 27. oktober 2023.   Endret: 16. januar 2024

– Det er viktig at spørsmål rundt opptrappingsmidler er forankret i det øverste ledernivået gjennom helse- og omsorgssjef eller kommunalsjef – altså i kommunedirektørens ledergruppe. Det er på denne måten man kan sikre plass i økonomiplanene, sier Marion Celius, helse- og omsorgssjef i Hadsel kommune.

Marion Celius

Marion Celius jobber som helse- og omsorgssjef i Hadsel kommune i Nordland og har over mange år jobbet systematisk med å få opptrappingstiltak over i varig drift. Her deler hun sine råd og tips til hvordan man kan lykkes med dette. (Foto: Hadsel kommune)

Marion Celius jobber som hels...
Hadsel kommune

Hadsel kommune er en kommune i Nordland fylke, og den sørligste kommunen i Vesterålen. Hadsel kommune omfatter øyene: Hadseløya, Hinnøya, Langøya og Austvågøy.  

Marion Celius

Marion Celius er utdannet intensivsykepleier og har jobbet i kommunen i 10 år som helse- og omsorgssjef. Hun har også høyere lederutdanning, noe som sammen med erfaring har bidratt til å gi henne innsikt i hvordan man jobber med prosjekt- og økonomiplaner, og hvordan man drifter en så stor sektor. 

Celius har også vært kommunepolitiker i mange år før hun ble helse- og omsorgssjef.

Mer om

praksiseksempler råd.og.tips tilskuddsmidler politikk nordland region.nord hadsel psykisk.helsearbeid

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen