– Vi er ikke akkurat New York, så at vi har tre erfaringskonsulenter på rus og psykisk helse, og to på pårørende, er fantastisk

– Vi er ikke akkurat New York, så at vi har tre erfaringskonsulenter på rus og psykisk helse, og to på pårørende, er fantastisk

Praksiseksempel / Publisert: 21. november 2023.   Endret: 03. januar 2024

Det sier Line Bruvoll. Sammen med kollegaene Kai Knutsen, Espen Myrvåg, Berit Aasestrand og Alex Nakken utgjør hun teamet av erfaringskonsulenter i rus og psykisk helsetjenestene i Ålesund kommune.

Erfaringskonsulentene i Ålesund

ERFARINGSKONSULENT-TEAMET: – Det er alltid kjekt å få skryte litt av seg selv, og vi er ganske stolte at vi har fem erfaringskonsulenter i Ålesund, sier erfaringskonsulent Line Bruvoll (nummer. tre f.v.). Her sammen med kollegaene (f.v.) Espen Myrvåg, Kai Knutsen og Berit Aasestrand. (Alex Nakken var ikke til stede da bildet ble tatt). (Foto: Hanne Wilhelmsen Giske)  

ERFARINGSKONSULENT-TEAMET:&nb...
"Sterkere sammen"

Erfaringskonsulentene fra Ålesund presenterte arbeidet og teamet sitt på konferansen "Sterkere sammen" i Oslo 7.-8. november 2023.

"Sterkere sammen" er en årlig nasjonal konferanse for erfaringskonsulenter, arbeidsgivere og relevante forskere som er dedikert til å styrke samarbeidet, nettverk og erfaringsdeling i feltet.

Konferansen arrangeres i regi av Erfaringssentrum, Høyskolen i Innlandet, Sagatun Brukerstyrte Senter, Rusfeltets hovedorganisasjon og NAPHA.

Ruben Barstad, miljøterapeut i ambulerende rusteam i Ålesund kommune (Foto: Kai Knutsen)

Mer om

praksiseksempler erfaringskonsulenter ålesund møre.og.romsdal region.midt sterkere.sammen

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen