-Hvorfor vente med å hjelpe folk ut i jobb?

-Hvorfor vente med å hjelpe folk ut i jobb?

Publisert: 20. september 2011.   Endret: 06. februar 2024

Jobb i ordinært arbeidsliv som del av rehabilitering gir gode resultater for psykisk syke i England.

Tone Opdahl Mo og Rachel Perkins

Tone Opdahl Mo (t.v.) i NAPHA hørte med interesse på Rachel Perkins innlegg om det å bruke deltakelse i ordinært arbeidsliv som en del av behandlingen av personer med psykiske lidelser. FOTO: Roald Lund Fleiner/NAPHA.

Tone Opdahl Mo (t.v.) i NAPHA...
Om Rachel Perkins
  • BA, MPhil (Clinical Psychology), PhD OBE, tidligere direktør for kvalitetssikring og brukererfaring ved South West London and St. George’s Mental Health Trust. På oppdrag fra den britiske regjering ledet hun i 2009 arbeidet med en uavhengig gjennomgang og vurdering av hvordan regjeringen på en bedre måte kan bidra til at mennesker med psykiske helseproblemer kommer i arbeid og beholder tilknytningen til arbeidslivet.
  • Rachel Perkins har arbeidet med og skrevet bl.a. om implementering av ”Individual Placement and Support” (IPS), recovery og sosial inkludering, og har selv brukererfaring fra psykiske helsetjenester. Hun har bred forskningserfaring.
RACHEL PERKINS: -Med støtte og oppfølging kan mennesker med alvorlige psykiske lidelser både bli ansatt og beholde en jobb.(FOTO: Ragnhild Krogvig Karlsen)

Mer om

nyheter arbeid.og.psykisk.helse recovery erfaringskompetanse england

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen