Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 20 2018

Siste nytt

act fact etableringshåndbok
Nyttig håndbok om hvordan ACT- og FACT-team kan etableres Nyhet. Den nye etableringshåndboka er resultat av en stor dugnad, der ACT- og FACT-team over det ganske land har bidratt.
Holifestival i Trondheim mai 2018
Ny app kan motvirke ensomhet Nyhet. En ny app gjør det lett å møte verden i ditt eget nabolag. -Sammen styrker vi fellesskapsfølelsen og får god psykisk helse, sier kvinnen bak
marit hem
Nyslått professor med fokus på etikk i de psykiske helsetjenestene Nyhet. -«Trauma doesn’t have to define you. It can refine you». Dette er for meg essensen av hva psykisk helsearbeid handler om.
Deliberate practice
-Også terapeuter må trene for å bli bedre Internasjonal konferanse. Toppidrettsutøvere må trene masse for å bli skikkelig gode. Ting tyder på at det samme gjelder for terapeuter
kilden
Et hus for alle Recovery. -Her er alle som en familie. Her finner du egenskaper hos deg selv du ikke visste du hadde. Her finner vi kjærlighet.
fotball i eng
Nye fylker får tilskudd til folkehelsetiltak i kommunene Nyhet. Man ønsker å skape helsefremmende lokalsamfunn. Samarbeid med forskningsmiljøer gjør det hele ekstra spennende!
3806840 se
En terapeuts betraktninger Terapeutrollen. Les denne betraktningen av Børge Ravndal. Kanskje er terapeuten og klienten mer like enn man tror?
7112526 hjemløs
Norske Housing First-team får coaching av internasjonal guru Hjemløse. Housing First miljøet i Norge trenger ikke reise lenger enn til kontoret for å få råd av greskkanadieren Sam Tsemberis.