Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 3, 2019

Siste nytt

Mimmi Amundsen - video FOTO
Videoer strømmer inn fra hele landet Ikke nøl, om du eller din tjeneste vil delta! – Det er stas å jobbe med engasjerte fagfolk. Fra hele landet stiller de opp på video-dugnaden, forteller prosjektleder Knut Røe.
Arve Almvik og Siri Bjaarstad, NAPHA
Påmelding åpen til NAPHAs jubileumsseminar i 2019 Hør og se bidrag fra psykisk helsearbeid i hele Norge, på podiet og på lerret. Skuespiller Marianne Meløy kåserer, og vi skal ha debatt om viktige spørsmål for fremtidig psykisk helsearbeid. Vi håper mange kommer, smiler NAPHA-rådgivere Arve Almvik og Siri Bjaarstad.
Penger
10 psykisk helse- og rustilskudd å søke om Kommunene kan i disse dager søke om en rekke tilskudd innenfor psykisk helse- og rusarbeid.

Tips fra NAPHAs kunnskapsbase

gaute strand
Gautes vei mot å bli en god hjelper Gaute Strand, som nå jobber som faglig rådgiver i NAPHA, endret syn på egen rolle da han lærte å ta i bruk nettverksmøte.
fit rana
Rana er FIT-hovedstaden i nord -Da lederen vår sa vi skulle starte med FIT, ble vi ikke akkurat glade. Enda et prosjekt, oppå alt det andre? Vi syntes ikke det hang på greip, sier Siv Bårdsen.
ledere rana
-Det er sabla spennende å utvikle -Vi tenker alltid fremover, er aldri fornøyd med å være på det nivået vi er, sier ledere av de psykiske helsetjenestene i Rana kommune i Nordland.