Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 17, 2021

Siste nytt

Harald Hove
– Mange menn tok kontakt da Harald åpnet opp om sin psykiske helse Etter at Harald Hove fortalte om sine psykiske helseutfordringer og hjelpen han fikk av Rask psykisk helsehjelp (RPH), har mange menn tatt kontakt. – RPH kan redde liv, mener Hove.
blyant
Brukerplankommuner i nord lærer av hverandre 26 nord-norske kommuner deltok nylig på et webinar om BrukerPlan, i regi av KoRus- Nord og NAPHA. - Vi har stor tro på at kommuner har nytte av å høre hvordan andre bruker BrukerPlan-dataene.
FACT Namsos_fellesbilde
Kommunalt FACT-team i Namsos  – Ved å jobbe i FACT-team skal vi bli enda bedre på å hjelpe brukere i forløp nummer tre, altså de brukerne som trenger mest hjelp, sier Frode Båtnes, avdelingsleder ved Mestringsenhet psykisk helse og rus i Namsos. 
Else Karin Brun, avdelingsleder og Kristin Stenberg Østli, miljøterapeut i Nittedal kommune
Fagfolk spiller hverandre gode med FIT  I Nittedal kommune veileder ansatte i to avdelinger i enhet psykisk helse og rus hverandre i FIT, på tvers av fag- og brukergrupper. De ser at det nytter å øve. 
Digital konferanse Samfunnet - en arena for recoveryprosesser
Opptak av digital konferanse: Samfunnet - en viktig arena for recoveryprosesser Se den digitale konferansen live her i dag 28.april. Kl. 9.00-14.15 får du foredrag og filmer om recovery. Direkte fra Sandnes i Rogaland, der Jæren Recovery College holder til. Professor Ottar Ness er blant foredragsholderne. Sett i gang ved å klikke på bildet.