Klima og bærekraftig folkehelsearbeid er tema for årets folkehelsekonferanse

Klima og bærekraftig folkehelsearbeid er tema for årets folkehelsekonferanse

Nyhet / Publisert: 29. oktober 2021.   Endret: 04. november 2021

Psykiske helsetjenester har begynt å be filosof Arne Johan Vetlesen om råd. Hva gjør man med angst og sinne unge føler over klimakrisen?

vetlesen

AKTUELT: -Det ser ut til at de voksne skyver ungdommene foran seg. De tør ikke å snakke om at det er naturlig å være redd og sint, på grunn av det som skjer med kloden, sier professor i filosofi, Arne Johan Vetlesen. (FOTO: Anne Kristiansen Rønning/ NAPHA)

AKTUELT: -Det ser ut til at d...
Folkehelsekonferansen 2021
  • Arrangeres i Trondheim 28. og 29. oktober, i samarbeid med Trondheim kommune, Trøndelag fylkeskommune, NTNU og Folkehelseinstituttet. 27. oktober arrangeres for-konferanser.
  • Årets tema: Klima og bærekraftig folkehelsearbeid
  • Målgruppe: Helsepersonell, offentlig ansatte, politikere, studenter, forskere, frivillige og andre med interesse for folks helse, trivsel og levekår.
  • Er et årlig arrangement i regi av Folkehelseforeningen. Den er den største av sitt slag i Norge og en viktig møteplass for alle som er engasjert i folkehelse.
Aktuell bok

Professor i filosofi, Arne Johan Vetlesen har skrevet boka "Det går til helvete - eller?" sammen med Knut Ivar Bjørlykhaug.

Mer om

helsefremming.og.forebygging folkehelse behandling.i.psykisk.helsearbeid barn.og.unge

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen