END-konferanse

END-konferanse

Kurs og konferanser / Publisert: 08. september 2022.   Endret: 08. september 2022

Den femte årlige konferansen om etterlatte ved narkotikarelatert død avholdes i Bergen onsdag 16. november 2022. I årets program presenteres mye av forskningen som er gjennomført siste året.

Tid og sted

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

16. november 2022 kl 08:45 - 16. november 2022 kl 15:30

Arrangør: END-konferanse komitee

Konferansen har en bred deltakergruppe av fagpersoner, forskere og studenter, og mange deltakere har også egne erfaringer med å være etterlatt ved narkotikarelatert død.

Informasjon og påmelding her. 
Deltakelse er gratis.

Om du har Facebook så kan du følge planleggingen av konferansen og annen aktivitet i prosjektet ved å «like» Etterlatte ved narkotikarelatert død: END-prosjektet her.

 

Til dere som er etterlatte:

Vi ønsker at alle etterlatte som ønsker å delta på konferansen skal ha muligheten til det. Dersom du har behov for støtte til reise og opphold, ta kontakt med Sari.Kaarina.Lindeman@hvl.no. Vi vil dekke reise og opphold så langt budsjettet rekker.

Vi inviterer deg også til å delta på en spørreundersøkelse for å kartlegge dine og andre etterlattes ønsker og behov for oppfølging og likemannsstøtte, og behovet for en egen ny interesseforening for etterlatte ved narkotikarelatert død.

Du kommer til spørreundersøkelsen ved å klikke på linken her.

 

 

 

Relevante artikler:

Ingen treff...