Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 9, 2023

Siste nytt

Behandlerteamet
Øygarden tilbyr, som første kommune i landet, intensiv EMDR traumebehandling – på nett Praksiseksempel. – Vi har blitt begeistret og har fordypet oss i det, sier Kyrre Dyregrov, kommunepsykolog i Rask psykisk helsehjelp-teamet i kommunen.
Kvinne leser dokument
Rådene utarbeidet på Trøndersk rådslag 2022, er klare Nyhet. Rådene ble utarbeidet av psykiske helse- og rustjenester, pårørende og representanter fra brukerorganisasjoner.
pedersenoghoff
Anbefaler flere å delta i nettverk innen psykisk helse og rus Nyhet. – STORK-nettverket har bidratt til å gi oss stor faglig trygghet, sier Audun Pedersen og Trine Hoff. Nå takker de for seg etter 25 år.
Morten Hagen og Marie Benedikte Nygaard
Ny podkast for og av jobbspesialister Nyhet. I en lettbeint og tilgjengelig podkast på seks episoder, kan du høre mer om rollen som jobbspesialist i IPS.
Webinar
Webinar for regioner som vil søke forprosjekt til FACT ung-team Webinar. Ønsker din kommune, sammen med helseforetaket, å søke om forprosjektmidler til FACT ung i 2023? På dette webinaret kan du finne informasjon.
Gir high five
Søk tilskudd til ACT-, FACT og FACT ung-team innen 31. mars! Nyhet. Søk tilskudd innen 31. mars! Både etablerte team og forprosjekter fra kommuner og helseforetak i samarbeid kan søke.