Pil tilbake Kurs og konferanser
26. sep  -  26. sep
Webinar

Recoverykonferansen 2023 - digitalt seminar

Digitalt Webinar digitalt seminar recovery
Nasjonal konferanse for Recovery 2023 er digital, og strømmes på napha.no 26. september kl. 10.00-13.00. Her vil du få introduksjoner til temaet og nyttige verktøy knyttet til recovery.
Dette lærer du om

Disse kommer:

Mike Slade skal prate om forskning på recovery.

Ottar Ness tar oss gjennomen introduksjon til det å rigge samfunn på måter som skaper livskvalitet, sosial rettferdighet og utjevner forskjeller.

Mette Ellingsdalen fra WSO (Landsforeningen We Shall Overcome) vil under seminaret gi en innføring i verktøyet Quality Rights, som er utviklet av WHO.

Klinisk psykolog og ph.d. i psykiatri, Anders Sørensen, skal snakke om hvorvidt medikamenter kan hindre recovery. Sørensen forsker på nedtrapping av psykofarmaka og har egen praksis i København, hvor han primært hjelper mennesker ut av antidepressiva, antipsykotika, sovemedisin og annen avhengighetsskapende medisin.

NAPHA skal holde et innlegg om et nytt e-læringsprogram om recovery som er på trappene, og Solrun Steffensen (NAPHA) skal prate om folkehelse og gode liv, som en introduksjon til viktige tema i den nye folkehelsemeldingen. 

Noen av teamene på det digitale seminaret blir tatt videre til den fysiske recoverykonferansen i 2024, hvor man vil gå mer i dybden samt gi rom for diskusjon og workshops.

 

Mer informasjon om seminaret 26. september finner du her.

 • tirsdag
  26. sep
  Kl: 10:00 - 13:00
  Sted: Digital
 • Arrangør
  De regionale brukerstyrte sentrene Sagatun, ROM-Agder, Vårres, Bikuben og KBT, samt Erfaringssentrum og NAPHA
 • Målgrupper
  Berørte og alle som jobber med og/eller interesserer seg for temaet.
 • Deltakeravgift
  Gratis