Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 33, 2023

Siste nytt

Fra venstre: Jan G. Friesinger, styreleder i Stiftelsen til fremme av ytringsfrihet i psykisk helsevern, og Odd Volden, årets prisvinner. (Foto: Øyvind Hope)
Mottok pris for langt og viktig arbeid for fremming av medbestemmelsesrett i psykisk helsevern Nyhet. Vinner av prisen til fremme av ytringsfriheten i psykisk helsevern ble Odd Volden. Prisen ble delt ut på Arendalsuka tirsdag.
debatt-til-naphano2
Presenterer funn om ulikheter i tjenestetilbud under arrangement på Arendalsuka Nyhet. På Arendalsuka onsdag kl. 19: hva skal til for å lykkes med rekruttering? Hvilke utfordringer finnes, og hvordan har noen klart å løse dem?
Trist dame
Fredrik hadde ingen erfaring med tegning, nå bruker han kunsten til å uttrykke seg Praksiseksempel. – Jeg var ikke så kreativ i starten, da var det mest strekmenn, men jeg gav ikke opp og testet det ut videre.
Terje Petter Leiros, faglig rådgiver i NAPHA (foto: privat)
Nettverk for erfaringskonsulenter på systemnivå Nyhet. – Hvis du jobber på systemnivå og føler deg alene, så er du ikke så alene som du tror, sier Terje Petter Leiros, faglig rådgiver i NAPHA.