Behandlingen skal passe perfekt

Behandlingen skal passe perfekt

Nyheter / Publisert: 20. september 2016.   Endret: 04. april 2018

Napha.no lanserer Feedback-informerte tjenester (FIT) som eget tema på napha.no. På temasidene finner du fagstoff om utvikling av psykisk helsetjenester med nyttige tilbakemeldingsverktøy.

FIT - Skoen skal passe - Gretha, Stian og Kristin 1

NY TEMASIDE: NAPHAs prosjektgruppe for FIT (Feedback-informerte tjenster) jobber for at psykisk helse- og rustjenestene skal ta brukernes tilbakemeldinger på alvor. De er i gang med å skaffe kunnskap og dele erfaringer om (Feedback-informerte tjenester) bruk av systematisk tilbakemelding i kommunale psykisk helse- og rustjenester. Fv. Faglige rådgivere i NAPHA, Kristin Trane, Stian Reinertsen, og Gretha Evensen, som kjenner etter om skoen passer.

NY TEMASIDE: NAPHAs prosjektg...
Temaside om Feedback-informerte tjenester (FIT)
TEMA PÅ NAPHA.NO: Klikk på bildet ELLER gå til Utforsk kunnskapsbasen og velg tema FIT. Du finner introduksjonsartikkelen og mye annet fagstoff om emnet.
FIT

Feedback-Informed Treatment (FIT) er utviklet av The International Center for Clinical Excellence (ICCE). Det er et verktøy som legger til rette for systematisk tilbakemelding fra bruker til behandler. Den som mottar behandling rapporterer inn sin vurdering av hva som er virksomt i behandlingen og hva som er viktig i relasjonen med behandler, og det benyttes skåringsverktøy.

SOM HÅND I HANSKE? Spør brukerne ved hjelp av FIT-verktøy, sier Stian Reinertsen, Kristin Augenie Randi Trane og Gretha Helen Evensen, alle faglige rådgivere i NAPHA.

Mer om

fit kor feedback-informerte.tjenester systematisk.tilbakemelding

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen