Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke40

Siste nytt

Fyll Dagene Bergen 2019, arbeidsgruppe
Viser frem tilbud som fyller dagene med mening Utstilling. Hele 57 aktivitetstilbud for personer med psykisk helse- og rusproblemer stiller ut på messen Fyll Dagene i Bergen 18. oktober.
Lars Bergesen, rådgiver, Bergen kommune
Forskning med Bergen som motor og de mindre kommunene med Forskningskonferanse i Tr.heim. Rådgiver Lars Bergesen forteller om hvordan de involverer kommunene i forskning for å skape Kunnskapskommunen.
moltumyr
Når fastlegen blir i stuss Forskningskonferanse i Tr.heim. -Jeg tror ikke alle kommuner trenger en koordinator i pakkeforløp, sier helsesjef og kommuneoverlege i Meland kommune, Tord Moltumyr
Petter Bugge, prosjektleder, Oslo Universitetssykehus
Rekordmange fra kommunene på NAPHAs forskningskonferanse Forskningskonferanse i Tr.heim. Pakkeforløp er temaet. Koordinatorrollen, E-læringskurs og eksempler fra kommuner og spesialisthelsetjenester som er kommet langt!
langsholt
Flinke psykisk helse- og rusansatte kan glemme det viktigste Forskningskonferanse i Tr.heim. -Ennå skjer hendelser som bør få bjeller til å ringe. Men pakkeforløp og feedbackverktøy er gode ting, som gjør det lettere å være bruker.
folkehelse
Psykisk helse er tema på årets folkehelsekonferanse Folkehelsekonferansen 2019. Forskere på livskvalitet fra inn- og utland vil vise funn, og man vil få se hvordan systematisk folkehelsearbeid kan gjennomføres i praksis.
Ragnfrid Kogstad og Arnulf Kolstad
Ny bok om økt medikalisering av psykososiale problemer Ny bok. Viser økning i medikamentell behandling i norsk psykiatri, og fremmer alternative tjenester basert på brukernes tilbakemeldinger.
Marius Strøm Pettersen (t.v.) og Torbjørn Mohn-Haugen
-Vill vest-forhold for erfaringskonsulenter Erfaringskompetanse. -Som leder i Erfaringssentrum er jeg bekymret for rammevilkårene til erfaringskonsulentene, sier Torbjørn Mohn-Haugen.