Medfølelsens pris - hva gjør jobben med oss?

Medfølelsens pris - hva gjør jobben med oss?

Foredrag - jobbe med vold / Publisert: 19. november 2020.   Endret: 19. november 2020

Per Isdal (psykologspesialist) fra Alternativ har lang erfaring som terapeut for mennesker som utøver vold. I dette foredraget tar han opp hjelpernes situasjon og hvordan ta vare på ansatte når empati er deres viktigste redskap.

SEKUNDÆRTRAUMATISRING: Hva koster det oss å være hjelpere? Hva gjør de indirekte møtene med vold og overgrep med oss? Disse spørsmålene stiller Per Isdal i dette foredraget. Det ble holdt for over 1000 deltakere på årets digitale nasjonale krisekonferanse 10. november 2020. Foto: Terje Gording Hong. 

SEKUNDÆRTRAUMATISRING: ...
Per Isdal

Psykologspesialist i Alternativ til vold (ATV-stiftelsen). Har i mer enn 30 år arbeidet som terapeut for mennesker som utøver vold i nære relasjoner. Han var en av to pionerer bak organisasjonen «Alternativ til Vold» i 1987. Han har skrevet flere bøker, sist boken «Smittet av Vold», som i dansk oversettelse har fått tittelen Medfølelsens pris. Dette er en bok om hvordan profesjonelle hjelpere kan bli preget og i verste fall syke av sitt arbeid. I 2017 ble Isdal slått til ridder av St. Olavs orden for sitt arbeid gjennom mange år.

Foredraget er 2 t og 14 minutter langt. 

Den 9. nasjonale krisekonferansen på Gjøvik

Krisekonferansen er en nasjonal årlig konferanse. Et samarbeidsprosjekt mellom Sykehuset Innlandet HF, Fylkesmannen Innlandet, Brukerorganisasjonene RIO og Mental Helse, NAPHA, RVTS Øst, NTNU Gjøvik.

Den finner sted på Gjøvik. I år, 2020, strømmes den digitalt. Over 1000 deltakere var påmeldt og fulgte sendingen. 

Mer om

vold.i.nære.relasjoner vold.og.traumatisk.stress vold traumer foredrag video napha-tv

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen