Trenger du noen å snakke med i påska?

Trenger du noen å snakke med i påska?

Hjelpe- og krisetelefoner / Publisert: 30. mars 2021.   Endret: 08. april 2022

Eller kjenner du noen som trenger hjelp? Mental Helses hjelpetelefon (116 123), Kirkens SOS (22 40 00 40) og Vold- og overgrepslinjen (116 006) holder åpent døgnet rundt. Om du heller vil skrive om det som er vanskelig kan du bruke Mental helses chattetjeneste: sidetmedord.no eller Kirkens SOS sin chattetjeneste på soschat.no

Trist ungdom

Å bry seg om hverandre går aldri av moten: Fortsatt gjelder det at vi må se hverandre og vise omsorg. Vi må støtte hverandre og ta oss tid til å stille de ekstra spørsmålene til familie, venner og bekjente, og ikke bli overrasket om noen forteller at de ikke har det bra, sier generalsekretær i Kirkens SOS, Lasse Heimdal. (Illustrasjonsfoto: colourbox.com)

Å bry seg om hverandre ...
Kirkens SOS

Kirkens SOS er landets største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett. De ønsker å fremme livsmot og håp for den som er i følelsesmessig eller eksistensiell krise, og som kjenner at livet utfordrer. Kirkens SOS mottar gjennomsnittlig 20 samtaler i timen hele året.

Mental helse

Mental Helse er en medlemsorganisasjon for alle mennesker med psykiske helseproblemer, pårørende og andre interesserte. Organisasjonen arbeider for økt åpenhet, forebygging av psykiske helseplager og et bedre helsetilbud.

Vold- og overgrepslinjen

Vold- og overgrepslinjen (VO-linjen) 116 006 er en hjelpelinje for alle som opplever vold eller overgrep i nære relasjoner. VO-linjen har også en chat. Her kan du skrive inn til oss helt anonymt og lydløst. Chatten er åpen mandag til fredag 09.00-20.00.

Mer om

psykisk.helse hjelpetelefoner vold selvmord

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen