Det gode med Tourette

Det gode med Tourette

Publisert: 14. november 2013

-Dere tenker kanskje at det skal bli interessant å høre på han der med Tourette ja. Men så kommer dere på at en kollega er litt sånn, og kanskje er dere litt sånn selv også. Jeg håper at mange av dere har Tourette light.

Pelle Sandstrak
OM Å BLI SETT: -Hun tar kvelertak på meg, presser meg ned mot motorlokket. Hun handler med hjertet og ikke hjernen. Du kan så mye gutjævel, du skal ikke dø for meg. En tåre rant fra øyet hennes, minnes Pelle Sandstrak, om da helsesøsteren "Lillemor" reddet ham fra å leke med døden. Sandstrak, som har Tourettes syndrom, trekker fram enkeltpersonene som har hjulpet ham. FOTO: Roald Lund Fleiner/NAPHA.
OM Å BLI SETT: -Hun tar kvele...
ARBEIDSKRAFT-KONFERANSEN 2013
  • "Alle trenger arbeid, arbeidslivet trenger alle" var slagordet til Arbeidskraftkonferansen 2013, som ble holdt i Stjørdal i Nord-Trøndelag 14. november.
  • Pelle Sandstrak, svensk-norsk forfatter og foredragsholder med Tourettes syndrom - kjent for boka og forestillingen "Mr. Tourette og jeg" - var blant deltakerne.
  • Sandstrak fortalte om sitt liv, som har gått fra elendighet og fornedring til framgang og suksess. I "Mr. Tourette og jeg" viser Sandstrak hvor mye man kan utrette med tre prosent håp.

Mer om

nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen