Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 1 og 2

Siste nytt

Per-Kristian Foss
Riksrevisjonen kritiserer psykisk helsetilbud Alvorlig at tilbudet til en utsatt gruppe ikke er styrket fire år etter at samhandlingsreformen trådte i kraft, mener Riksrevisjonen.
Kari Bøckmann, psykologspesialist
Lager pårørendesenter på nett Med hjelp fra psykolog Kari Bøckmann skal Pårørendesenteret i Stavanger utvikle intet mindre enn et pårørendesenter på nett.
Gunhild Johansen
Får psykolog på sykehjemmet Eldre i Tromsø blir blant de første i landet som får psykolog på sykehjemmet, etter at psykologstudenter på praksisutplassering avdekket behovet.
Trist jente
For dårlig tilbud til unge med psykiske problemer Hver femte kommune mener de gir et dårlig tilbud til barn og unge med alvorlige psykiske helseproblemer. Les hvordan Asker styrket sitt tilbud.

Tips fra NAPHAs kunnskapsbase

Filmpremieren 22. mai 2014 utenfor Kjøllefjord kino. Bildet er av prosjektleder Sigrid Larsen (t.v.) og filmskaperne: Patrick Mathisen (10 år), Leon Bredesen (12 år), Jonatan Emil Joensuu (9 år), Eilert Jenssen (12 år), kursleder Trond Waage (t.h.), K
Bekymret melding førte til filmkurs for barn Noen foreldre hadde meldt om utfordringer rundt en livlig barnegruppe til det forebyggende barne- og ungdomsteamet i Lebesby kommune. Det fikk en spenstig snøball til å rulle.
3082479 fyrverkeri
Få fart på kreativiteten i 2016 Uforløst kreativitet kan føre til mye ubehag. I boka «Finn din kreativitet» forteller profilerte kunstnere om hvordan man kan løse opp knutene og begynne å skape.