Gode levekår der du bor – uavhengig av hvilken familie du vokser opp i

Gode levekår der du bor – uavhengig av hvilken familie du vokser opp i

NAPHA-konferansen 2022 / Publisert: 04. februar 2022.   Endret: 25. februar 2022

Det er visjonen til organisasjonen Sunne kommuner – Verdens helseorganisasjon sitt norske nettverk. Daglig leder av organisasjonen, Vigdis Holm, er en av 17 foredragsholdere som kommer på NAPHA-konferansen «Meningsfylt hverdag» 1. og 2. mars.

Vigdis Holm

BÆREKRAFT OG SAMSKAPING: Det å dra i samme retning og prioritere – sammen, er viktig mener Vigdis Holm, daglig leder i Sunne kommuner. (Foto: privat)

BÆREKRAFT OG SAMSKAPING...
Sunne kommuner

Nettverksorganisasjonen Sunne kommuner ble opprettet for 28 år siden og har kontor i Oslo sentrum. Organisasjonen runder snart fire ansatte. Målgruppen for nettverket er kommuner og fylkeskommuner som setter folkehelse høyt i sin samfunnsplanlegging.

NAPHA-konferansen

NAPHA-konferansen 2022«Meningsfull hverdag» går av stabelen 1. og 2. mars på Thon Hotell Prinsen i Trondheim. Konferansen streames i sin helhet på napha.no. Vi har booket 17 foredragsholdere fra hele landet, med bakgrunn fra forskning, fag- og erfaringsfeltet.

Klikk her for å lese mer og melde deg på.

Fristen for fysisk deltakelse på konferansen er 13. februar. Fristen for å følge konferansen digitalt er satt til 24. februar, men du kan uansett klikke deg inn og se konferansen 1. og 2. mars på vår hjemmeside.

Mer om

meningsfylt.hverdag folkehelse nettverksarbeid bærekraft napha-konferansen

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen