Erfaringskonsulentpraktikant i egen kommune  

Erfaringskonsulentpraktikant i egen kommune  

Praksiseksempel / Publisert: 11. oktober 2022.   Endret: 28. november 2023

Marita Haugen er erfaringskonsulentpraktikant i Lierne kommune, der hun bor og har sine røtter. Hun er både spent og optimistisk rundt sin nye rolle. 

marita

AKTUELT: Marita Haugen skal være i praksis som erfaringskonsulent i Lierne i to semestre.  Etter hvert håper hun på å få en fast jobb, der hun kan bidra med sin erfaringskompetanse. (FOTO: Anne Kristiansen Rønning/ NAPHA)

AKTUELT: Marita Haugen skal v...
Lierne kommune
  • 1355 innbyggere
  • Har ett og et halvt årsverk ansatt i tjeneste for psykisk helse og rus
  • Har en erfaringskonsulentpraktikant i tjenesten f.o.m. høsten 2022 t.o.m våren 2023
  • Tjenesten er organisert under Familieenheten i kommunen

 

KBT Fagskole

KBT Fagskole:

  • Tilbyr et yrkesrettet utdanningstilbud som gir både teoretisk og praktisk kompetanse med utgangspunkt i bruk av egenerfaring i å hjelpe og styrke andre.
  • Mål for utdanningen er å kvalifisere personer med egenerfaring fra mottak av helse- og velferdstjenester innen psykisk helse og rus til å kunne anvende sine erfaringer i arbeid med andre tjenestemottakere.

Les mer på kbtfagskole.no

 

Setter søkelys på likeverdige tjenester i små og store kommuner
NAPHA, KORUS Midt og Statsforvalteren i Trøndelag har for tiden et samarbeid om å belyse problemstillinger knyttet til tjenester i små kommuner.

Mer om

recovery små.kommuner interkommunalt.samarbeid utendørsterapi god.hjelp.i.et.brukerperspektiv erfaringskonsulenter praksiseksempler lierne trøndelag

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen