Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 51, 2022

Siste nytt

Ellen Hoxmark, leder i NAPHA, på toget
NAPHA ønsker god jul og takker for 2022 Kommentar. Les NAPHA-leder Ellen Hoxmarks julehilsen til alle som er engasjert i psyksk helsearbeid
Arnhild Lauveng samt rapporten. Foto: privat
Oppfordrer til å snakke med brukere om arbeid Nyhet. – Uansett hvilken metodikk man bruker, er det ikke nok å behandle symptomene. Det trengs som regel arbeidsrettede tiltak i tillegg.
Helsehuset, Tromsø kommune
En mandag ved korttids- og øyeblikkelighjelp-avdelingen Det er stor pågang på de åtte plassene for pasienter i en kritisk psykisk helsesituasjon. Mats tar oss med inn i hverdagen på jobb i Tromsø.
Kristin Mjåset Hjertø_fit
Kort introduksjonsfilm om tilbakemeldingsverktøyet Feedback informerte tjenester Video. Hvorfor skal man bruke tilbakemeldingsverktøy? Og hvordan bruker man tilbakemeldingsverktøyet Feedback informerte tjenester (FIT)?
Illustrasjon: www.colourbox.com
Stor økning i antall årsverk for erfaringskonsulenter Nyhet. 32 % flere årsverk for erfaringskonsulenter siden i fjor, og 61 % flere siden 2019.
Folk som jobber sammen
Økning i antall ansatte innen rus og psykisk helse i 2022 Nyhet. Det rapporteres om totalt 17 074 årsverk i kommunalt psykisk helse og rusarbeid i 2022. Dette er en økning på 283 årsverk fra fjoråret.
Trepyting
NAPHAs julekalender med quiz 2022 Julekalender. Vil du bli den heldige vinneren av årets julekalender?