Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 51, 2022

Siste nytt

Ellen Hoxmark, leder i NAPHA, på toget
NAPHA ønsker god jul og takker for 2022 Kommentar. Les NAPHA-leder Ellen Hoxmarks julehilsen til alle som er engasjert i psyksk helsearbeid
Arnhild Lauveng samt rapporten. Foto: privat
Oppfordrer til å snakke med brukere om arbeid Nyhet. – Uansett hvilken metodikk man bruker, er det ikke nok å behandle symptomene. Det trengs som regel arbeidsrettede tiltak i tillegg.
Helsehuset, Tromsø kommune
En mandag ved korttids- og øyeblikkelighjelp-avdelingen Det er stor pågang på de åtte plassene for pasienter i en kritisk psykisk helsesituasjon. Mats tar oss med inn i hverdagen på jobb i Tromsø.
Kristin Mjåset Hjertø_fit
Kort introduksjonsfilm om tilbakemeldingsverktøyet Feedback informerte tjenester Video. Hvorfor skal man bruke tilbakemeldingsverktøy? Og hvordan bruker man tilbakemeldingsverktøyet Feedback informerte tjenester (FIT)?
Illustrasjon: www.colourbox.com
Stor økning i antall årsverk for erfaringskonsulenter Nyhet. 32 % flere årsverk for erfaringskonsulenter siden i fjor, og 61 % flere siden 2019.
Folk som jobber sammen
Økning i antall ansatte innen rus og psykisk helse i 2022 Nyhet. Det rapporteres om totalt 17 074 årsverk i kommunalt psykisk helse og rusarbeid i 2022. Dette er en økning på 283 årsverk fra fjoråret.
Trepyting
NAPHAs julekalender med quiz 2022 Julekalender. Vil du bli den heldige vinneren av årets julekalender?

Tips fra NAPHAs kunnskapsbase

Trist mann
Trenger du hjelp eller noen å snakke med i påska? Hvor får jeg hjelp?. NAPHA er ikke en helsetjeneste. Men i denne artikkelen får du en oversikt over hvor du kan få hjelp.