Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 40, 2023

Siste nytt

Kjetil Orrem
– Bruk handlingsrommet til å etablere Rask psykisk helsehjelp Nyheter. STATSBUDSJETTET: Økt rammetilskudd til kommunene som en del av opptrappingsplanen i statsbudsjettet, kan brukes til å etablere RPH.
ACT, FACT og FACT ung
Regjeringen viderefører satsingen på ACT-, FACT- og FACT ung: – Det er en bekreftelse på at teamene jobber veldig bra Nyheter. STATSBUDSJETTET– Satsingen viser at disse modellene fungerer. Altså at tjenestene til målgruppene, som modellene retter seg mot, blir bedre.
Arbeidsgiversamling
Samling for arbeidsgivere som har eller ønsker å få tilsatt erfaringskonsulenter Arbeidsgiversamling. 8. november kl. 09.20 er arbeidsgivere, som har eller ønsker å få ansatt erfaringskonsulenter, velkommen til samling på Thon hotell Storo.
Ny FACT-modellbeskrivelse er bedre tilpasset norske forhold Nyhet. Den opprinnelige FACT-modellbeskrivelsen var en oversettelse av den nederlandske modellen. Den nye er mer tilpasset forholdene i Norge.
petter dahle
Frivillighet Norge lanserer ny veileder for frivillig arbeid Nyheter. – Nyttig redskap for psykisk helsearbeidere som ønsker å samarbeide mer med frivilligheten, sier Petter Dahle, faglig rådgiver i NAPHA
Gaute Strand
Refleksjoner fra EAOF-konferansen i Belgia: En endret tilnærming til psykisk helse Blogg. For en uke siden kom jeg tilbake fra den sjette EAOF-konferansen med ny kunnskap, tanker og refleksjoner jeg kjenner behov for å dele.
Fidelity
Fidelityskalaen til FACT ung er oversatt til norsk og klar til bruk Nyhet. FACT ung-modellen er utviklet i Nederland. Det er også fidelityskalaen som nå er oversatt og revidert for å passe inn i en norsk kontekst.