Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 45, 2023

Siste nytt

Pål Klethagen
Psykt stort potensial for arbeidsinkludering Kronikk. Pål Klethagen ved Fontenehus Norge mener vi bør tenke nytt og opprette en aktivitets- og støttelinje, og en arbeidsgiverlinje.
hanne lunde
Hanne var bruker, hjelper nå andre Praksiseksempel. – Jeg slet veldig selv i mange år, men nå elsker jeg livet mitt, og å arrangere turer for andre, sier erfaringskonsulentstudent Hanne Lunde
Egeland og Kjerkol
Cecilie Reinertsen Egeland er tildelt erfaringskonsulentprisen 2023 Nyhet. – Jeg er stum og målløs, men jeg vil takke kollegaen min Morten. Tilbudet hadde ikke blitt så bra uten at vi var to.
Fortvilet ung mann
– Skal sladrehank selv ha bank? Nyhet. – Så lenge det finnes en god grunn til å kommunisere noe som i utgangspunktet er taushetsbelagt, så går man fri.
Randi-Luise Møgster, viseadministrerende direktør ved Haukeland universitetssjukehus og leder for Polyfons styringsgruppe
Musikkterapi ulikt fordelt i landet Nyheter. – Musikkterapi er evidensbasert og bør ha en plass i helhetlig behandling, mener sykehusleder i vest. Hvorfor henger andre landsdeler etter?