Erfaringskonsulenters kunnskap

Erfaringskonsulenters kunnskap

Erfaringskonsulenter / Publisert: 03. desember 2020.   Endret: 04. desember 2020

Erfaringskonsulenter er invitert inn i psykisk helsevern for å bringe inn kompetanse fra pasient- og eller pårørendes ståsted. I mastergradsavhandlingen «Å ville møte mennesket» utforsker jeg hva vår kunnskap er og handler om.

Astrid Weber3

STUDERTE ERFARINGSKUNNSKAP: Et av funnene i masteroppgaven Astrid Weber skriver om her, er at erfaringskonsulentene gjennomgående ser den andre som et menneske som seg selv, det vil si som et unikt menneske med sine erfaringer. (FOTO: NAPHA). 

STUDERTE ERFARINGSKUNNSKAP: E...
ASTRID WEBER: Erfaringskonsulent Astrid Weber v/ UNN - Universitetssykehuset i Nord-Norge, Fagutviklingsenheten i Psykisk helse- og rusklinikken.
«Å ville møte mennesket»

Astrid Weber  har skrevet avhandlingen «Å ville møte mennesket»  (2020).

Master fra Senter for Praktisk kunnskap ved Nord Universitet.

Akuttpsykiatriprisen 2019

Astrid Weber vant akuttpsykiatriprisen for sin innsats og viktige rolle i utviklingen av trygge og virkningsfulle pasienttilbud. Her er deler av begrunnelsen for utnevnelsen:

Hun har i en årrekke bidratt med utvidet forståelse og tilnærming til psykisk lidelse og til større forståelse for erfaringskunnskap. Hun har markert seg som foredragsholder, forfatter og som samfunnsdebattant lokalt og nasjonalt. Les hele begrunnelsen her:

Årets erfaringskonsulent i 2017

I 2017 ble hun tildelt den første nasjonale prisen for erfaringskonsulenter i Norge

Mer om

erfaringskunnskap brukerkunnskap recovery pårørende erfaringskonsulenter masteroppgaver/hovedoppgaver

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen