Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 3 - 2017

Siste nytt

Ruth Andrea, Benjamin og Maria medvirker i dokumentarserien Stemmene i hodet
Forteller åpent om stemmehøring i ny dokumentarserie på NRK Premiere på serien Stemmene i hodet 25. januar!
Animasjon fra dokumentarserien Stemmene i hodet
Viktig å knytte stemmehøring til den enkeltes erfaringer Blogg. Psykolog og blogger Birgit Valla har sett dokumentarserien Stemmene i hodet:
Kine Therese Falch-Lillevold
Oppsøkende team IPS-godkjent på kort tid Nyhet. -Det at vi har fokuset ut mot å besøke arbeidsgivere, og at jeg i tillegg er et fullverdig medlem av FACT-teamet, tror jeg var avgjørende.
Torkil Berge
Lærer å leve godt med somatisk sykdom Nyhet. Psykologene Torkil Berge og Elin Fjerstad hjelper mennesker med somatiske sykdommer til et bedre liv ved hjelp av kognitiv terapi.

Vi fortsetter å gjøre enkeltartikler fra heftet Psykologer i kommunen - en medspiller tilgjengelige på nett:

Tips fra NAPHAs kunnskapsbase

Illustrasjon Å finne psykologens plass - Psykolog i kommunen - en medspiller
Å finne psykologens plass Psykologer i kommunene. Råd når du skal ansette psykolog og få vedkommende til å trives i stillingen
fjell-bilde
Øykommunen med alle psykologene Psykologer i kommunene. Fjell kommune har eget kraftsentrum for flyktninger, Rask Psykisk Helsehjelp på fast basis og masse gruppetilbud for barn og unge.
Gjennom årene har kommunalt ansatte psykologer gjort en innsats på de områdene tidsånden har pekt på, ifølge seniorrådgiver i Norsk Psykologforening, Anders Skuterud.
Lang historie, nye roller Psykologer i kommunene. Psykologenes historie i norske kommuner strekker seg nærmere 70 år tilbake i tid.