-Kanskje kan deltakerne se på jobben sin med litt andre øyne

-Kanskje kan deltakerne se på jobben sin med litt andre øyne

Folkehelse / Publisert: 31. mai 2018

-Vi er meget fornøyde med kurset. Deltakerne var fantastisk engasjerte. Det var tydelig at de var sugne på kunnskap om hvordan de kan få til folkehelsearbeid i sin kommune.

little og paulssen

PÅDRIVERE FOR ET GODT FOLKEHELSEARBEID: Sammen med KS har Sunne Kommuner og Helsedirektoratet arrangert brobyggerkurs. Fra v: Ingvild Little, daglig leder i Sunne kommuner og Ellen Paulssen, seniorrådgiver i Helsedirektoratet (FOTO: Anne Kristiansen Rønning/ NAPHA)

PÅDRIVERE FOR ET GODT F...
Kurs: "Bli en bedre brobygger! Tverrsektorielt samarbeid for helsevennlig samfunnsutvikling"
  • Tema: Hvordan sette livskvalitet og helse på den politiske og administrative agendaen? Hvordan bygge bro mellom ulike fagmiljøer, for slik å skape økt helse og trivsel i kommunene?
  • Kurset henvender seg primært til ledere, planleggere, folkehelsekoordinatorer og andre som ønsker å styrke sine kompetanser i å jobbe tverrsektorielt for en helsevennlig samfunnsutvikling.
  • Kurset er et samarbeid mellom Helsedirektoratet, KS og Sunne kommuner – WHOs norske nettverk. Det bygger på anbefalinger gitt i rapporten "Tackling Health Inequalities Locally: The Scandinavian Experience", og er inspirert av et lignende kurs utarbeidet av WHO Europa i 2016.
  • Foregikk i Trondheim 29.-30. mai. Et nytt kurs, med samme innhold, vil foregå i Oslo i september, les mer om det her.

Mer om

folkehelse helsefremming.og.forebygging samhandling organisering.av.tjenester kvalitetsarbeid

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen