Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 41, 2021

Siste nytt

Bok og briller, duse farger
Ingvild Kjerkol, helse- og omsorgsminister
Kjerkol skal styrke satsingen på psykisk helse og rusfeltet Nyhet. Ingvild Kjerkol (A) blir Helse- og omsorgminister og overtar etter Bent Høie (H)
Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum under framleggingen av Hurdalsplattformen, 13.10.2021
Lover opptrappingsplan for psykisk helse med hovedvekt på kommunale tjenester Nyhet. Dette er noen av hovedlinjene om psykisk helse og rus i Hurdalsplattformen.
Overrasket
– Oi, er det slik de opplever oss? Praksiseksempel. Det har vært noen av reaksjonene etter at ulike tjenester utenfor Bergen har begynt å bruke verktøyet Relasjonell kapasitet.
Jan Tore Sanner, finansminister, legger frem forslag til statsbudsjett 2022
– Psykisk helse er fortsatt på toppen av prioriteringslisten Nyhet. Dette sa finansminister Jan Tore Sanner da den avtroppende regjeringen la frem forslag til statsbudsjett for 2022 i dag.
Ungdom
Stor satsing på unges psykiske helse i statsbudsjettet Nyhet. Regjeringen vil blant annet satse på FACT Ung og en variant av Rask psykisk helsehjelp for unge.
Lappeteppe Larvik
Enormt lappeteppe dokumenterer livet under pandemien Praksiseksempel. 7. oktober ble Larviksteppet avduket. En liten gruppe av strikkeinteresserte startet det hele. Lite ante de da..
Cecilie Verde, Eirill Røsholt (kokk i kafeen) og Svend (jobber frivillig i kaféen)
Raskt ute med digitale lavterskeltilbud i Larvik Praksiseksempel. På kort tid oppstod Friskliv og Verket som nettsider og i sosiale medier