Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt, uke 8, 2022

Husk NAPHA-konferansen tirsdag og onsdag! Du kan følge live-sending av konferansen i sin helhet på napha.no

Siste nytt

forskerpodden
Forskerpodden - NAPHA-konferansen 1. og 2. mars: Hva betyr en meningsfull hverdag? NAPHA-konferansen 2022. Frank Lidahl fra Ranheim Fotball og Sigrid Rohde fra KoRus Midt er gjester i NTNU Samfunnsforsknings podkast.
Anneth Olinn Lianes og Line Borgen, Tjeneste for psykisk helse og rus, Ørsta
Samles lokalt for å se NAPHA-konferansen på storskjerm NAPHA-konferansen 2022. Hva med å arrangere en fagdag med NAPHA-konferansen på skjerm der du arbeider? Eller en faglunsj?  1.-2. mars strømmes Meningsfull hverdag
Godt samarbeid
Faktorer som kan fremme samhandling  Forskning. Ulike tjenester, tjenestenivåer og lovverk i Norge stiller ekstra store krav til samhandling. Hvordan kan vi likevel lykkes?
Snakker sammen
Suksesskriteriene er å ta pasienten og alle involverte tjenester og samarbeidspartnere på alvor   Praksiseksempel. Kommuner, spesialisthelsetjenesten, brukerorganisasjoner og NAV i Finnmark var denne uken samlet på «Bedre i lag»-seminar.
Holder hender
Søk om tilskudd til FACT Ung-team  Nyhet. Nå er det mulig å søke tilskuddsmidler til FACT Ung-team. Frist for å søke er 31. mars 2022.
Ann-Cathrin og Kristen
Forebygger selvmord, gir folk verdighet og stødig grunn Praksiseksempel. Færre akuttinnleggelser i psykiatrien og mindre uro og bråk. Slikt kan skje, når Housing First Lindesnes tar tak
Husnøkler. Illustrasjonsfoto: Flipfine/www.colourbox.com
Hvordan og hvorfor søke tilskudd til Housing First Nyhet. Din kommune kan søke støtte for å etablere et Housing First-team.