Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 33, 2022

Siste nytt

Cecilie Myrseth, nestleder i Helse- og omsorgskomiteen og Stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet
Yrket erfaringskonsulent inn i politikken! Opptak av debatten. Se opptak av debatten. - Jeg kommer til å ta dette med dette inn i oppfølgingen av Hurdalaplattformen! sa Cecilie Myrseth (Ap) i Arendal
Birgit Valla
Birgit Valla fikk prisen til fremme av ytringsfriheten i psykisk helsevern Nyhet. – Jeg har aldri tenkt på meg selv som så modig, fritt- eller høyttalende. Men for å si ting må man ha et rom der det er lov.
Debatt
– Jeg tenker at folk raskt må få en førstesamtale Arendalsuka 2022. – Jeg tror vi kan putte inn så mange stoler som helst og likevel vil det være for få stoler.  
Bilde fra samlingen i 2020
Brukerorganisasjoner og erfaringskonsulenter samarbeider om erfaringskunnskap i tjenestene i nord Nettverkssamling i Nord. I Nord-Norge har brukerorganisasjoner gått sammen med statsforvalterne om å lage samlinger for erfaringskonsulenter og tjenesteledere
Torbjørn Mohn-Haugen, generalsekretær i Erfaringssentrum
Vil ha en skikkethetsnemnd for erfaringskonsulenter Politisk samtale og debatt om erfaringskonsulentenes rolle i fremtidens helsetjenester kl. 16.30. Livestream på napha.no.
Konsert_
– Jeg skulle ønske at mamma også kunne vært til stede, for dette er et arrangement i hennes ånd Nyhet. Tore Hongshagen Kristoffersen (26) mistet mammaen sin til selvmord. Nå inviterer han til konsert og panelsamtale i Rockheim 10. september.
To personer jobber sammen
FACT ung er samskaping mellom BUP og kommune Praksiseksempel. Å skape et bindeledd mellom kommunene og BUP, har vært viktig for Vestre Viken, i forprosjektfasen med å etablere FACT ung-team.